Sakarya Engelliler Birlik Federasyonumuzu ziyaret eden Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile birlikte istişarelerde bulundular….
Konuşmalarda şunlar dile getirildi; “Sosyal Projelerde birlikte hareket edeceklerini ve geleceğimizin medarı iftarı olan gençlerimizle beraber güzel ve verimli projelerle hareket edeceğiz. Onlar bizlerin yollarına ışık tutan gençlerimiz bizde Federasyon adına tam ve hep destek te bulunacağız.” dedi.
Bu görüşmede Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi, Sakarya Engelliler Sosyal Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zehra Toy, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Kanal, Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Koordinatörü Atilla Berke Türkova’da katıldı.